ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

Τρόποι Πληρωμής

Παράδοση – Χρεώσεις

Για την παράδοση των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, η οποία συγκαταλέγεται σήμερα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου Ταχυμεταφορών της Ελληνικής Αγοράς.


Πίνακας τιμών

 
1. Για όλη την Ελλάδα
Αποστολές βάρους έως 2 κιλά 5.00 €
3. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Προσαυξήσεις)
Υπηρεσία αντικαταβολής 2.00 €

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α.

ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή πλην αργιών (εθνικών και τοπικών εορτών).Πληρωμές – Χρεώσεις

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας για το κατάστημα Εσωρούχων “Διαφανές” με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Αντικαταβολή μετρητά ή αντικαταβολή με χρήση πιστωτικής κάρτας κατά την παράδοση σε φορητό μηχάμημα POS. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες Visa, Master card, χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη.

2. Τραπεζική κατάθεση ή τραπεζική μεταφορά

IBAN Εθνικής GR3201102630000026377499459 Δικαιούχος ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ.ΔΗΜ

IBAN Alpha Bank GR2501404140414002101006443 Δικαιούχος ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ.ΔΗΜ

Μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία πληρωμής.

Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν η πληρωμή σας εμφανιστεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

3. Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής τράπεζας

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του ediafanes.gr. Τα στοιχεία της εταιρείας είναι Εσώρουχα Διαφανές, με έδρα : Χαλάστρα , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Καμπανίας 3 , Τ.Κ.:57300, ΠΟΛΗ:Θεσσαλονίκη , Α.Φ.Μ.:043896438.

Κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου ediafanes.gr. διέπεται από τους παρόντες όρους συναλλαγών και τους όρους χρήσης που αναρτώνται ομοίως στον ιστότοπο ediafanes.gr. Με την εκ μέρους σας είσοδο στον ιστότοπο ediafanes.gr. και την χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος λογίζεται αμάχητα ότι συναινείτε και αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους οφείλετε να απόσχετε από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρεχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ediafanes.gr. υπόκεινται στους παρόντες γενικούς όρους, εκτός αν αναφέρονται ρητώς αποκλίσεις από τους παρόντες όρους.

Πληροφορίες προϊόντων
Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το ediafanes.gr. Επιπλέον, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το ediafanes.gr απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Το είδος προς πώληση
Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στον ιστότοπο ediafanes.gr και επιλέγοντας στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Τιμές
Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (24% ΦΠΑ), εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεγέντων προϊόντων. Το ediafanes.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος τροποποίησης των τιμών των προϊόντων του ιστότοπου του σε οποιαδήποτε στιγμή. Δεσμεύεται ωστόσο να εφαρμόζει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

Διαθεσιμότητα
Σημειώστε ότι εκτελούμε την παραγγελία σας ανάλογα με τα διαθέσιμα αποθέματά μας κι ότι οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν ή για την τυχόν πλήρη έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος.

Πληρωμές
Το ediafanes.gr θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής:
   Το ediafanes.gr θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής:
    • Με αντικαταβολή (ότι ποσό ευρώ) 5 ευρώ μεταφορικα + 2 ευρω αντικαταβολή

    Mέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)
    • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR7701712190006219010086578 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ .ΔΗΜ
    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3201102630000026377499459 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ. ΔΗΜ
    • ALPHA BANK: GR2501404140414002101006443 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ. ΔΗΜ
    • Με καρτα (Visa ,Mastercard )

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο efixante@gmail.com. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Αν χρησιμοοιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο EMAIL ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.
    • Με καρτα ( visa ,Mastercard )

Ασφάλεια συναλλαγών
Το ediafanes.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του και για το λόγο αυτό λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι χρήστες παρέχετε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.

Ακύρωση παραγγελίας
Το ediafanes.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο ediafanes.gr.   Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται, εφόσον το e-mail  ληφθεί από εμάς σε 2 εργάσιμες ημέρες το αργότερο μέχρι τις 18:00 και το αργότερο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Επιστροφή προϊόντων
Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προϊόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο efixante@gmail.com ή με τηλέφωνο στο 2310792676, γνωστοποιώντας μας για τον λόγο της επιστροφής.
Απαραίτητη  προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.
Για να γίνουν δεκτά τα προϊόντα προς αντικατάσταση, θα πρέπει:  να μην είναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα, να μην έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά. Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα, όπως και να μhν λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία, η οποία αποτελεί μέρος του προϊόντος. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω του.
Η αποστολή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη εκτός απο τις περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή αποστολή λάθος προϊόντος.
Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής είναι: (www.ediafanes.gr),  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Καμπανίας 3  Χαλάστρα , Τ.Κ.:57300, ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη

Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προϊόν που θέλει να του αποστείλουμε και μας έχει ενημερώσει γι’ αυτό και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και το προϊόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική του αγορά, αποστέλλουμε το νέο προϊόν στην διεύθυνση που μας έχει δωθεί κατα την εγγραφή του, εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται με :

Το SITE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής:

    Το ediafanes.gr θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής:
    • Με αντικαταβολή (οτι ποσό ευρώ) 5ευρω μεταφορικα + 2 ευρω αντικαταβολή

    Mέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)
    • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR7701712190006219010086578 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ .ΔΗΜ
    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3201102630000026377499459 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ. ΔΗΜ
    • ALPHA BANK: GR2501404140414002101006443 Δικαιούχος: ΧΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ. ΔΗΜ
    • Με καρτα (Visa ,Mastercard )

Στην δεύτερη περίπτωση, για να γίνει η αποστολή, θα πρεπει ο πελάτης να στείλει με mail στο efixante@gmail.com την απόδειξη πληρωμής.
– Η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος που δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης.

Πολιτική Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων.
Το ediafanes.gr συσκευάζει όλα τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει προϊόν το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη συσκευασία του και έχει επηρεάσει με φθορές και το προϊόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για συζητήσουμε για την επιστροφή του
Ελαττωματικό θεωρείται ένα προϊόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά.
Σημειώστε βέβαια πως το ediafanes.gr, σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα έως 10-15 εργάσιμες. Παρόλαυτα το ediafanes.gr θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.

Ανωτέρα βία
Η ediafanes.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ediafanes.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Follow us
TOP

SHOPPING BAG 0

ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ
ΠΑΙΔΙ